Om os & produkterne

Vores Vision

The Jane Klinik ligger i store, smukke, lyse lokaler i Hvidovre, hvor vi har ro til at fordybe os i netop din behandling og dine ønsker og behov. Atmosfæren er positiv, tryg og tillidsfuld og vores tilgang altid professionel.

Dine behandlere hos The Jane Klinik er veluddannede, specialiserede, og vi elsker vores fag! Vi sætter derfor i første række at give dig den bedste vejledning, behandling og produkter, så du opnår mærkbare resultater. Vi prioriterer at være opdateret på ny viden og forblive eksperter på vores felt og deltager derfor løbende i relevante seminarer og kurser. Her i klinikken handler det om at få den bedste faglige og personlige behandling, rådgivning og vejledning, som er skræddersyet til dig, så du kan opnå de bedste resultater.

Vi er højtuddannede og certificerede i Nimue og har arbejdet professionelt med Nimue i mere end 13 år.

Du er altid velkommen til at kontakte os for vejledning, rådgivning og tidsbestilling. Vi glæder os til at tage imod dig.

DOwnload artikel

Indehaver Af The Jane Klinik

Jane Skjødt Albrektsen,
Statsgodkendt Kosmetiker og Neglebehandler

”I 2021 åbnede jeg The Jane Klinik, så jeg kunne have de helt rigtige omgivelser for mine kunder og blive ved med at fokusere og udvikle mine interesser og drømme indenfor hudpleje. Da jeg har arbejdet med alle kosmetologbehandlinger i over 13 år i Storkøbenhavn, Østerbro og Rødovre, har jeg stor erfaring med forskellige behandlinger. Jeg har specialiseret mig i Nimue ansigtsbehandlinger og produkter, bryn-behandling omkring form, farve og retning, lash lift, brow lift, intim voks med sugaring og hårfjerning med voks eller hot wax i ansigtet. Uddannet i Gua Sha teknik og Japansk Lifting. Jeg vægter faglighed og perfektionisme for mine kunder højt og prioriterer samtaler om kundens personlige behov ved hver behandling. Velkommen til The Jane Klinik, jeg glæder mig til at nyde behandlingerne og de smukke omgivelser med jer!”

Indehaver Af Zuberstudio

Julie Zuber,
Manicurist, Negletekniker & Kosmetolog

Mit navn er Julie, og jeg er uddannet CND negleteknikker og kosmetolog med 4 års erfaring i skønhedsbranchen. Jeg lejer mig ind som selvstændig hos The Jane Klinik. Jeg er super passioneret, perfektionist og elsker alt ved de små detaljer, når jeg behandler. Hos CND har jeg specialiseret mig i deres produkter og teknikker, som jeg kan sidde og nørde med i timevis. Det betyder meget for mig, at mine kunder bliver lyttet til og guidet i, hvad den bedste behandling for dem er. Ved neglebehandlinger er det vigtigste for mig, at neglen forbliver sund og rask og ikke tager skade. Jeg tilbyder en række forskellige behandlinger, blandt andet negleforstærkning lavet med Plexigel™, geleforlængelser, Shellac- og fodbehandlinger mm. Jeg arbejder især med Brisa, som er en højteknologisk gel, der har en utrolig bindingsevne til naturneglen, og som kan skabe de flotteste naturlige forlængelser. Den unikke sammensætning af CND™ Brisa™ garanterer stabilitet og forhindrer liftning. Jeg glæder mig til at møde jer.

De bedste hilsner fra
Julie Zuber, Zuberstudio

Det siger vores kunder

Josefine

Nimue har gjort underværker for min hud! Efter at have kæmpet med udfordringer med rødmosset hud med tendens til udbrud og gamle ar som følge heraf, var jeg ved at opgive, indtil jeg mødte Jane, som startede mig op på nimue. Min hud er blevet meget mere rolig, afdæmpet og ensartet – både takket være et fast hudplejeprogram med de skønne produkter og månedlige behandlinger hos dygtige Jane. Jeg er så glad og taknemmelig for Janes råd og ekspertise, og jeg nyder at bruge hudplejeprodukter, som jeg ved virker for mig.

Lise

Fantastisk behandling. Og så lækre lokaler. Både min kæreste og mine teenage døtre går hos Jane, og vi er alle sammen super glade for det. Både negle og ansigtsbehandlinger.

Natascha

Jeg har siden jeg blev teenager døjet med uren hud i form af bumser og hudorme. Jeg har gennem årene prøvet alverdens behandlinger, kosttilskud og hudpleje produkter uden effekt.
For nogle år tilbage kom jeg på en pillekur mod akne (isotretinoin) som havde en god effekt. Dog havde jeg stadig lidt ujævn hud, min hud så tør og trist ud og jeg fik stadig et par bumser hist og her. Så stødte jeg tilfældigvis på The Jane Klinik og fik læst lidt omkring nimue og bookede heldigvis en tid hos Jane. Min hud er blevet så fin, uden udbrud og med et meget sundere udseende. Jeg er så glad for at jeg fandt Jane og nu er det slut med at kaste penge ud af vinduet på produkter der ikke virker!

Christina Madsen

Skønt sted! Jane er meget dygtig, imødekommende og nærværende – og gør alt hvad hun kan for at hjælpe sine kunder.

Kimmie Hasner

The Jane Klinik kan kun anbefales! Jane er fantastisk til hud. Klinikken er dejlig og lys og man føler sig altid velkommen.

Anzi Nielsen

Fantastisk dygtige behandlere og en klinik med en skøn atmosfære, hvor man virkelig kommer ned i gear, slapper af og nyder sin 'Me Time'. Kan varmt anbefales!

Randi Grøn

Kan kun anbefale The Jane Klinik. Skønt og indbydende sted med lækre behandlinger og produkter. Jane er top professionel og får straks en til at føle sig velkommen og i trygge hænder.

Asta Nyvang Rank

Jane er simpelthen genial — intet mindre. Ens besøg er altid fyldt med godt humør, ualmindeligt høj faglighed og skøn atmosfære. Jeg kan helt klart anbefale et besøg i de skønne omgivelser hos The Jane Klinik.

Tina Petersen

Professionel og kvalitativ behandling i lyse og nyistandsatte lokaler. The Jane Klinik bruger kun de absolut bedste produkter til huden, og udførelsen er af kvalitet fra øverste hylde. Klinikken får derfor mine topkarakterer og største anbefalinger til andre kunder.

Regitze Svendsen

Jane har styr på det hun laver og leverer altid 100% professionalisme når jeg ligger hos hende. Der er ingen andre der får lov til at røre mine bryn eller vejlede mig i ansigtsprodukter. Alle små spørgsmål bliver afklaret med passion og vejledningen gør at man kan fortsætte de gode rutiner derhjemme med de lækre Nimue produkter. The Jane Klinik er rolige, lyse og indbydende lokaler — man føler sig hjemme.

Freja Krøner

Jeg kan varmt anbefale klinikken. Jane er fantastisk. Hun er dygtig, sød, varm og klinikken er ren, pæn og virkelig hyggelig. Det helt rigtige sted at tage hen. Jeg er
begyndt på Nimue efter Janes kyndige vejledning og jeg ser allerede resultater. Fantastisk! Lige hvad Hvidovre trængte til.

Camilla Olkjær

Jeg synes personligt, at det er vigtigt for mig, at der er en professionel tilgang overfor kunder. Både i behandlingsformer, i rådgivning og i den generelle tale, hvilket Jane altid har leveret — både i kundeforhold og også i anden tæt relation.

Lea Dose

Kan varmt anbefale The Jane Klinik. Klart den bedste ansigtsbehandling jeg nogensinde har fået! Jane er super dygtig, professionel og har styr på sit håndværk.

Gitte Jensen

Helt fantastiske piger, som er yderst professionelle med de behandlinger de udfører. Bliver altid mødt med smil fra Jane, men også fra de andre kunder. Har været fast kunde lige siden The Jane Klinik åbnede. Super hyggelige lokaler, hvor man bare kan være sig selv og slappe af. Kan varmt anbefale The Jane Klinik.

Luna Thinggaard-Møller

Fantastisk dejlig klinik. Jane er meget dygtig og det mest behagelige menneske. Man føler sig som et nyt menneske efter en behandling hos The Jane Klinik.

Dorte

Lys og let atmosfære med en positiv professionel vibe. Jane forkæler og opløfter min hud og mine bryn. En oase i Hvidovre der giver mig langvarig glæde helt ind i dagligdagen.

Produkterne

Nimue

Nimue

Nimue blev udviklet i 1994 og var oprindeligt rettet mod det medicinske marked, hovedsageligt til forberedende og opfølgende behandling af huden i forbindelse med plastikoperationer. Nimue er kendt i hudplejeindustrien for sin ekspertforståelse af huden og effektive behandling af forskellige hudsygdomme og tilstande.

Nimues banebrydende resultater er baseret på effektive kombinationer af frugtsyre og et unikt klassifikationssystem til huden. Nimue er en derma-cosmeceutisk hudplejeserie, hvilket vil sige, at den kun kan købes hos certificerede kosmetologer, som er uddannede i klassifikationssystemet og på baggrund heraf kan sammensætte den optimale kombination af frygtsyre og næringsstoffer for at opnå de bedste resultater.

Frugtsyre er kendt som AHA, der er en forkortelse af Alpha Hydroxy Acid og er en revolutionerende ingrediens, som man bruger indenfor effektive ansigtsbehandlinger. AHA er en fælles betegnelse for forskellige typer af syrer, der kommer fra mælk og frugtsukker herunder glycolsyre, som udvikles fra rørsukker, salicylsyre, citronsyre, mælkesyre, æblesyre, mandelsyre, vinsyre m.fl. De mest almindelige er mælkesyre og glykolsyre.

Nimue Skin Technology er en derma-kosmeceutisk hudplejeserie udviklet af førende forskere til professionelle behandlinger suppleret med skræddersyet hjemmepleje, som sikrer markante, synlige resultater.

Nimue behandler fine linjer, rynker, hængende hud, pigmentering, ujævn hudtone, tørhed, fedtet hud, acne og rosacea. Den er tilpasset hudens PH-værdi og er baseret på effektive kombinationer af frugtsyre.

Nimue er en 100 % professionel hudplejeserie og kan derfor kun købes i klinikker. Den giver effektive og klinisk dokumenterede resultater og blev oprindeligt udviklet til medicinalindustrien, da det medførte en markant forbedring af hudens helingsproces efter operationer.

Nimue er vegansk og tilbyder et refillsystem til hjemmeprodukter, så man både skåner sin økonomi og miljøet.

YOUNGBLOOD

YOUNGBLOOD

Mineralsk makeup eller det mere aktuelle udtryk “clean makeup” tilfører huden glød, forbedrer teksturen, så produktet føles silkeblødt at røre ved.

Det er her, mineralmakeuppens sande natur viser sig. Den indeholder kun de mest essentielle ingredienser og har fjernet en masse unødvendige kemikalier, som ikke bidrager til produktets ydeevne eller har hudplejemæssige fordele.

Faktisk har Youngblood fjernet mere end 1.400 potentielt usikre og/eller uregulerede råmaterialer, hvilket gør hver formel ren, etisk fremstillet og af højeste kvalitet.

Ud over at produkterne indeholder rene, sikre ingredienser, har de store hudplejefordele med tilsatte vitaminer, naturligt smør og planteekstrakter, der plejer huden. Natural Loose Mineral Foundation (deres løse puddere) er malet fire gange for at give ekstra glathed og en endnu blødere tekstur og høj fleksibilitet.

TEAM DR JOSEPH

TEAM DR JOSEPH

TEAM DR JOSEPH udvikler bæredygtig og naturlig hudpleje med øjeblikkelige og langvarige effekter. De har formået at finde den perfekte balance imellem at bruge den nyeste bioteknologi kombineret med naturlige ingredienser. De komplekse formler følger en holistisk tilgang og indeholder kombinationer af aktive ingredienser fra forskellige planter, der supplerer og styrker hinanden for at sikre et bedre resultat. Du vil opleve at TEAM DR JOSEPH aldrig går på kompromis, alt er i højeste kvalitet, ingredienser, behandlinger, teknikker, procedure og emballage. Alt på samme tid, med tanke på omverden og håndlavet i Italien.

Brandets historie

TEAM DR JOSEPH blev grundlagt i Italien i 1986 af Erb. Dipl. Dr. Joseph Franz.I en ung alder opdagede Dr. Joseph Franz sin passion for planteverdenen, hvilket sidenhen førte ham til at udvikle verdens første Hightech Natural Cosmetics®.I dag er det fortsat den italienske familie, der driver og udvikler.Grundstenene i TEAM DR. JOSEPH"Det er vores mission at udvikle produkter, der både er gode for kroppen og planeten"Deres produkter er certificeret i overensstemmelse med de højeste europæiske kriterier for naturlig kosmetik, der garanterer produkternes sikkerhed og kvalitet. Alle produkter er fri for parabener, PEG'er, petrolium, silikoner og syntetiske dufte.Deres hudplejeprodukter er Hightech Natural Cosmetics® - en kombination af natur og avanceret teknologi. Vegansk, naturlig, hudvenlig og rig på effektive bioteknologiske ingredienser.

Behandlinger

I over tre årtier har de udviklet unikke behandlingsmetoder i deres eget akademi, der er skræddersyet til hudens individuelle behov. Manuelle teknikker såsom cupping glas, blomsterstempel, neuro-derm massage, lymfestimulering og biodynamisk lifting balancerer hudens stofskifte, beroliger nervesystemet, afspænder ansigtsmuskulaturen og booster blodcirkulationen.Deres Signaturbehandlinger forbedrer produktets effektivitet og giver synlige, øjeblikkelige og langvarige resultater.

Handmade in Italy

Produkterne udvikles, formuleres og fremstilles med stor omhu af vores team af hudeksperter, urtekyndige og kosmetiske formulatorer i eget produktions- og forskningslaboratorium i Italien.For højeste kvalitet stoler vi på udsøgte naturlige råmaterialer: vilde samlinger, planter fra økologisk landbrug og bioteknologisk forædlede botanik med klinisk dokumenteret effektivitet.

RAAW By Trice

RAAW By Trice

"RAAW By Trice er ren skønhed. En familie af naturlig og cruelty free hudpleje- og duft til ansigt, krop og sanser - født ud af min egen interesse for naturens ingredienser og dens evne til at hele, pleje og beskytte huden. Min filosofi hylder den enkle og effektive hudpleje rutine, hvor du opnår resultater ved at kombinere produkter med specielle fordele målrettet nøjagtigt din huds behov. Naturligvis producerer vi bæredygtigt og kompromisløst med de bedste koldpressede olier og planter. Jeg håber du vil nyde vores produkter"
Trice Angie Christiansen
Grundlægger & CEO

Comfort Zone

Comfort Zone

Italienske Comfort Zone blev grundlagt i 1996 i Parma, som en professionel hudplejeafdeling i Davines Group, der er en familieejet virksomhed. Hvad der begyndte som et forskningslaboratorium og produktionssted for udviklingen af højkvalitetsformler, er vokset til et internationalt prisbelønnet spa-brand med en bred vifte af eksklusive, resultatorienterede spabehandlinger og hjemmeplejeprodukter. Direktør Dr. Davide Bollati forestår udviklingen af Comfort Zone, og det er hans baggrund som farmaceut og kosmetisk kemiker, og hans stræben efter topkvalitet og innovation, der gør, at Comfort Zone er et brand i konstant udvikling. Comfort Zone er 100% vegansk og CO2-neutralt produceret i genanvendeligt emballage.

MINERALOGIE

MINERALOGIE

Mineralogie er et øko-venligt, naturligt mineral makeup mærke lavet med kærlighed i USA. Vores udvalgte sortiment er vegansk.

Perron Rigot™

Perron Rigot™

Siden sin grundlæggelse i 1936 i Paris er Perron Rigot™ blevet et af de førende, professionelle voksmærker. Det er voksmærke Nr. 1 i verdens største voksmarkeder, og sælges i næsten 100 lande. Perron Rigot™ har patenteret over 20 vokse og har skabt den første voks til lave temperaturer, den første stripløse voks og en af de første hypoallergene vokse.
Disse produkter findes i mange varianter som fx veganske, organiske og hypoallergene til sensitiv hud.

SUGAR'EXPERT SOFT har en ultra blød tekstur. Den kan anvendes på alle typer hud og hår. Udviklet med 100% naturlige ingredienser og er vegansk.
SUGAR'EXPERT SOFT sikrer varige resultater og en ultrablød finish.

– Blid hårfjerning.
– Fugter og blødgør huden.
– Nem og behagelig applikation.

INDEHOLDER: Sukker, vand, citron.

The Tan Co.

The Tan Co.

Alle selvbrunere er vegan certificeret og indeholder 100% naturligt DHA (naturligt sukkerstof som gør dig brun). Gør dig brun efter 3 timer og tilføjer huden fugt i 48 timer. Den hvide serie er også ECO certificeret, dvs. 98,4% naturligt indhold.

Sanzi

Sanzi

Sanzi Beauty er en dansk virksomhed, som udvikler deres egne 100% veganske bryn- og vippeserummer samt plejende balsam til bryn- og vippehår. Giver længere, fyldigere og stærkere hår.

Spændende samarbejde i The Jane Klinik!

Spændende samarbejde i The Jane Klinik!

Jeg elsker at rejse og opleve verden, og derfor har jeg også ad flere omgange boet i udlandet. Jeg har i mange år haft en særlig kærlighed til den type små, lækre konceptbutikker, som man kan være heldig at finde, når man rejser. Når jeg står i sådan en butik, har jeg altid lyst til at købe en masse med hjem, som kan forlænge stemningen af ferie, sol og afslapning. Det kan være en lækker, flettet strandtaske og et smukt håndklæde til sommerhuset, en krukke, vase eller flettet lampe til hjemmet, eller lækre, professionelle produkter til krop og ansigt.

Den stemning har været grundlaget for min vision med The Jane Klinik. At skabe en lille oase i Hvidovre, hvor man for en stund kan træde ud af en hektisk hverdag og få fornemmelsen af ferie og afslapning. Jeg er derfor glad og stolt over at have indgået samarbejde med House Doctor, Bloomingville og Madam Stolz om at forhandle deres lækre produkter og interiør.

Hudpleje og skønhedsbehandlinger er og vil altid være hjertet i The Jane Klinik. Fremover bliver det suppleret af muligheden for at købe lækre ting fra et sortiment, som jeg udvælger specielt til klinikken, og som jeg løbende vil udvide.

Gavekort til lige den person og behandling du ønsker!

Gavekort kan købes på et beløb eller til en bestemt behandling, til en du har kær. 

Bestil gavekort