Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 61 62 22 21, info@thejaneklinik.dk eller booke online. Følg os på Instagram og Facebook, hvor vi lægger nyheder, tilbud, informationer, pludselige ledige tider samt varierende åbningstider op.

Vi har åbent:

Alle åbningstider er med forbehold for ændringer, derfor ring eller skriv gerne hvis du vil forbi, så du ikke kommer forgæves. Vi kan være ude af huset eller i behandling.

Du kan altid tilmelde dig ventelisten på vores online booking. Vi ringer dig op eller skriver til dig ved ledige tider.

Der er gratis parkering uden tidsbegrænsning på klinikkens store parkeringsplads. Bus nr. 1A, 11, 22, 132, 133, 200S går enten lige til døren eller tæt på. Friheden og Åmarken Station ligger 20 min til fods fra klinikken, og vi er tæt på København. Bemærk der kun er trapper.

Der kan betales med de fleste betalingskort og kontant. Ingen skjulte gebyrer & ingen hygiejnetillæg, prisen er, som du ser på vores hjemmeside, inkl. alt.

Vi tilbyder Nespresso kaffe, græsk frappé, te, vand og dansk vand til alle neglebehandlinger. 

Du er altid velkommen til at kigge forbi klinikken for køb af produkter, gavekort eller tidsbestilling. Hvis du vil være sikker på, at vi er til rådighed og ikke er i gang med andre behandlinger, anbefaler vi dog, at du ringer til os.

Hvis du er på barsel, eller ikke har mulighed for pasning, er du altid velkommen til at tage dit barn med ind i behandlingsrummet til din kosmetiske behandling. Husk gerne pusleunderlag og et lille legetæppe til baby eller lidt underholdning til de større. Vi beder selvfølgelig om at det foregår stille og roligt i forhold til andre kunders behandlinger. Pga. hygiejne i klinikken frabeder vi al slags mad, men du må altid gerne amme din baby hos os!  

Vi tager gerne imod selskaber, fx polterabend, bryllupsforberedelser, konfirmationsforberedelser og fødselsdage. Der er god plads i vores smukke, lyse lokaler, så alle kan slappe af og hygge sig, mens I skiftevis får foretaget behandlinger som fx voks/retning af bryn, manicure, pedicure eller sammen får vejledning i hudpleje. Ring til os for at høre om mulighederne.