Spændende samarbejde i The Jane Klinik!

1/4/24

Jeg elsker at rejse og opleve verden, og derfor har jeg også ad flere omgange boet i udlandet. Jeg har i mange år haft en særlig kærlighed til den type små, lækre konceptbutikker, som man kan være heldig at finde, når man rejser. Når jeg står i sådan en butik, har jeg altid lyst til at købe en masse med hjem, som kan forlænge stemningen af ferie, sol og afslapning. Det kan være en lækker, flettet strandtaske og et smukt håndklæde til sommerhuset, en krukke, vase eller flettet lampe til hjemmet, eller lækre, professionelle produkter til krop og ansigt.

Den stemning har været grundlaget for min vision med The Jane Klinik. At skabe en lille oase i Hvidovre, hvor man for en stund kan træde ud af en hektisk hverdag og få fornemmelsen af ferie og afslapning. Jeg er derfor glad og stolt over at have indgået samarbejde med House Doctor, Bloomingville og Madam Stolt om at forhandle deres lækre produkter og interiør.

Hudpleje og skønhedsbehandlinger er og vil altid være hjertet i The Jane Klinik. Fremover bliver det suppleret af muligheden for at købe lækre ting fra et sortiment, som jeg udvælger specielt til klinikken, og som jeg løbende vil udvide.