Mød vores negletekniker

Skønhed til fingerspidserne

13/5/24

Hos The Jane Klinik forstår vi, at skønhed er en helhedserfaring, der inkluderer alt fra hudpleje til den perfekte manicure. Vores negletekniker og teammedlemmer, Julie Zuber og Jane Skjødt Albrektsen, er specialister inden for deres felt, og de tilbyder en bred vifte af behandlinger for dine hænder og fødder.

Negletekniker og meget mere

Julie Zuber, vores dygtige manicurist, negletekniker og kosmetolog, og Jane Skjødt Albrektsen, statsgodkendt kosmetiker og neglebehandler, sørger for, at du forlader vores klinik med velplejede hænder og fødder. Begge er passionerede omkring deres arbejde og deltager løbende i kurser og seminarer for at sikre, at de er opdateret med de nyeste trends og teknikker.

Manicure og pedicure: Forkælelse fra top til tå

En velplejet hånd eller fod kan sige meget om en person. Hos The Jane Klinik forstår vi vigtigheden af at pleje disse ofte oversete dele af kroppen. Det er ikke kun et spørgsmål om æstetik; en ordentlig manicure og pedicure kan også være med til at fremme velvære, øge selvtilliden og give et øjeblik af afslapning i en travl hverdag.

Manicure: Hændernes skønhedsritual

Dine hænder udsættes dagligt for en lang række prøvelser, fra skrivearbejde til husholdningsopgaver, og de fortjener en kærlig behandling. Vores manicure starter med et blødgørende håndbad, hvorefter neglebåndene skubbes tilbage og neglene formes. Efter en nærende håndmaske og massage, afsluttes behandlingen med en lakning i dit foretrukne farvevalg. Julie Zuber's ekspertise sikrer, at du får en dybdegående pleje, som efterlader dine hænder bløde, velplejede og smukke.

Pedicure: En luksuriøs pause for dine fødder

Dine fødder bærer dig gennem livet, og de fortjener særlig opmærksomhed. Vores pedicurebehandling er designet til at give dine fødder en velfortjent pause. Processen begynder med et afslappende fodbad, hvor dine fødder bliver blødgjort og forfrisket. Herefter fjerner Jane eller Julie død hud og tager sig kærligt af eventuelle hårdhudede områder. Efter en dybdegående fodmassage, hvor stress og spændinger forsvinder, vælger du din foretrukne lak, som påføres med præcision.

Uanset om du forbereder dig til en særlig begivenhed, ønsker en almindelig opfriskning, eller bare vil forkæle dig selv, er en manicure og pedicure hos os den perfekte mulighed for at føle dig fornyet og revitaliseret.

Gele Negle: Styrke, Glans og Holdbarhed

I skønhedsverdenen er gele negle blevet et populært valg for mange, der ønsker et langtidsholdbart resultat, der både ser naturligt og glamourøst ud. Men hvad er det, der gør gele negle så specielle?

Fordele ved Gele Negle

Gele negle er ikke kun kendt for deres skinnende overflade og imponerende holdbarhed; de er også en fremragende løsning for dem, der kæmper med skrøbelige eller let brækkende negle. Geleen styrker neglen, beskytter mod skader og fremmer en jævn og ensartet negleoverflade.

Den kunstneriske proces

Vores negletekniker, Julie Zuber, har specialiseret sig i gele negle og bringer sin kunstneriske finesse ind i hver enkelt behandling. Processen starter med en forberedelse af den naturlige negl, hvor overfladen bliver grovet op let, så geleen kan binde sig ordentligt. Herefter påføres et tyndt lag gele, som hærdes under en UV-lampe. Denne proces gentages ofte flere gange, indtil den ønskede styrke og form opnås.

Personligt præg

En af de store fordele ved gele negle er fleksibiliteten i design. Uanset om du ønsker en klassisk fransk manicure, en dyb og rig farve, eller en mere kunstnerisk nail art, kan Julie skræddersy designet præcis til dine ønsker. Kombineret med holdbarheden af geleen, kan du nyde dit design i flere uger uden bekymring for chips eller skader.

Efterbehandling og pleje

Selvom gele negle er bemærkelsesværdigt holdbare, er regelmæssig efterbehandling vigtig for at opretholde deres skønhed og styrke. Julie anbefaler en genopfyldning hver 3.-4. uge, afhængig af neglevækst og slid, for at sikre, at dine negle altid ser deres bedste ud.

I en verden, hvor førstehåndsindtryk tæller, er flotte negle mere end bare et skønhedstilbehør – de er et udtryk for personlig pleje og stil. Med gele negle fra The Jane Klinik får du både funktionalitet og æstetik i en perfekt balance.

Nail Art: Et Lærred for Personlig Udtryk

Nail art er meget mere end bare en dekorativ teknik – det er en kunstform, et middel til selvudtryk, og en måde at bære sin personlige stil lige ved fingerspidserne. I en tid, hvor individualitet fejres, giver nail art en unik mulighed for at skille sig ud og fortælle sin egen historie gennem neglene.

Det kreative spektrum

Nail art spænder over et utal af designs, fra subtile og minimalistiske mønstre til dristige og komplekse illustrationer. Uanset om du leder efter noget tidløst og elegant eller noget moderne og nyskabende, er der ingen grænser for, hvad nail art kan opnå.

Teknik og talent

Vores ekspert, Julie, kombinerer teknisk kunnen med en æstetisk sans for at skabe kunstværker i miniformat. Ved hjælp af præcisionsværktøjer, specielle lakker og en række teknikker skaber hun designs, der reflekterer den enkelte kundes ønsker og personlighed.

Trends og tradition

Mens nogle nail art designs er tidløse klassikere, som den franske manicure med et twist eller enkelte accenter som glitrende sten, er der også altid nye trends, der udfolder sig. Julie holder sig konstant opdateret med de nyeste tendenser, hvad enten det er geometriske mønstre, holografiske effekter eller 3D-dekorationer.

Mere end blot overflade

Selvom nail art er yderst synlig, handler det ikke kun om udseendet. At vælge og bære et specifikt design kan også booste selvtilliden, fuldende et outfit eller endda sætte humøret for en speciel begivenhed. Det kan være så simpelt som at matche neglene med en yndlingskjole eller så komplekst som at få skabt et personligt design til en milepæl i livet.

Din vision, vores ekspertise

Uanset om du har en klar idé i tankerne, eller du søger inspiration, er Jane her for at hjælpe dig med at omdanne din vision til virkelighed. Sammen kan I skabe et design, der ikke kun får dine negle til at skinne, men også taler sandt til den, du er.

Shellak: Glansfuld skønhed med langvarigt hold

Shellak har revolutioneret negleverdenen med sin unikke kombination af den naturlige skønhed fra almindelig neglelak og den langvarige holdbarhed fra gele negle. Denne hybridløsning har vundet hjerterne hos mange, der søger et flot og holdbart resultat uden den langsigtede forpligtelse af gele.

Hvad gør Shellak speciel?

Shellak er en semi-permanent neglelak, der påføres i flere lag og hærdes under en UV- eller LED-lampe. Resultatet er en skinnende, glat overflade, der kan holde i op til 14 dage uden afskalning, ridser eller matning. Det bedste? Ingen tørretid. Så snart behandlingen er færdig, er dine negle klar til at tage verdenen med storm.

Skræddersy dit look

Med en bred vifte af farver og finishes tilgængelige, fra dybe matte nuancer til skinnende glitters, giver shellak dig mulighed for at personliggøre dit look efter humør, sæson eller begivenhed. Julie Zuber, vores eksperte inden for shellak, kan guide dig gennem de mange valgmuligheder og sikre, at du får præcis det udtryk, du drømmer om.

Skånsom skønhed

Udover sin estetiske appel er shellak også et skånsomt valg for neglene. Den tillader neglene at "ånde" og er typisk lettere at fjerne end traditionelle gele negle. Dette betyder mindre skade og stress for dine naturlige negle over tid.

Pleje og vedligeholdelse

Selvom shellak er bemærkelsesværdigt holdbar, kræver den stadig en smule pleje for at opretholde sin glans og holdbarhed. Jane anbefaler regelmæssig brug af negleolie for at hydrere neglebåndene og beskytte lakken. Når det er tid til at skifte farve eller fjerne lakken, tilbyder The Jane Klinik skånsom fjernelse, der beskytter dine naturlige negle og efterlader dem sunde og stærke.

For den moderne kvinde (eller mand!)

I en travl verden, hvor tid er en luksus, tilbyder shellak den perfekte balance mellem skønhed og bekvemmelighed. Uanset om du er på farten, forbereder dig til en særlig begivenhed, eller blot ønsker at føle dig poleret i hverdagen, er shellak den ideelle løsning.

Fokus på dig

Vores negleteknikere Julie og Jane tilbyder en række forskellige behandlinger, som alle fokuserer på detaljerne og det individuelle behov. Fra den første konsultation til den sidste finish, vores mål er altid at give dig den bedste behandling mulig.

Uanset om du ønsker en enkel manicure eller en komplet skønhedsoplevelse, er vores negleteknikere her for at hjælpe. Book en tid hos Julie Zuber eller Jane Skjødt Albrektsen i dag, og oplev, hvordan vi kan transformere dine hænder og fødder.