La Sultane De Saba

La Sultane de Saba inviterer dig ind i en verden af lækre dufte og olier til kroppen.

30/3/23

Ved brug af naturlige ingredienser af højeste kvalitet som sheabutter, gulerødsolie, kokosolie og mandeloile giver La Sultane de Saba dig en kilde til fugt, vitaminer og antioxidanter som kropsserie. Vi har testet La Sultane de Saba på os selv før vi købte det hjem. Vi er absolut vilde med denne duft og olierne.

Sheabutter er fyldt med sunde fedtsyrer og vitaminer A, E og F, der tilfører fugt og næring samt har en genopbyggende og helende virkning. Sheasmør kan anvendes til skadet hår og til tør/irriteret hud, hvor den efterlader et silkeblødt og velplejet resultat.

Kokosolie har flere egenskaber, der er med til at booste din krop og din hud. En planteolie som kokosolie indeholder en masse fugt og plejende ingredienser, som er gode og nærende for blandt andet huden og håret.

Mandelolie er rig på E-vitamin og er en mild olie med mange anvendelsesmuligheder. Den virker både nærende og blødgørende.

Gulerødsolie er en kraftig antioxidant med anti-aging egenskaber. Antioxidanter reparerer celler og væv i din krop, som er blevet beskadiget.

Solsikkeolie har antiinflammatoriske egenskaber, som kan hjælpe mod rødhed og ruhed på huden. Derudover hjælper solsikkeolie med at styrke de ydre lag af huden og holde den fugtet.